Bel Etage Deurne Noord Tuin

Bel-etage te koop 299000 299000 3 slaapkamers 154 m. Bel-etage op zeer centrale ligging.


Bel Etage Te Koop Antwerpen Arrondissement Immoweb


Deze mooie bel-tage is gelegen in de van Amstelstraat te Deurne.

Bel etage deurne noord tuin. Instapklare bel - tage 110 m met 3 slaapkamers en terras op een gunstige locatie in Deurne. Het pand kent een uitstekende mobiliteitsscore. Op het niveau is er een inkomhal apart toilet grote open leefruimte met volledig genstalleerde keuken en terras met een trap naar de tuin.

Hogerop zijn er 2 zeer ruime. Er is ook een hobbyruimte. Bewoonbare oppervlakte met 2 slaapkamers inpandige garage oprit terras en een aangename tuin.

Eengezinswoning voor 395000 Buizerdlaan 23 2100 Deurne Bekijk op kaart Ref. Bel-tage Langbaanvelden 61 2100 Deurne. VERKOCHT Ruime bel-etagewoning van ca.

De tuin is toegankelijk zowel vanop de 1ste verdieping via een buitentrap als langs het gelijkvloers. De Manstraat 97 2100 Deurne Antwerpen 1. 35 huizen te koop nu op Immovlan.

De veranda en de aangename tuin van 110m2 aangelegd met kunstgras liggen iets verderop. Deze woning is gelegen op een zeer centrale ligging in Deurne-Zuid op wandelafstand van. Instapklaar huis met garage 4 slaapkamers tuin en terras te Deurne.

De leefruimte zit op de eerste verdieping. Je komt binnen via de inkomhal op het gelijkvloers. Op de 1 ste verdieping is er een ruime living aanwezig op parket met aaneensluitend keuken en badkamer.

32 3 283 83 84. 32 3 284 60 60. Oprit garage bureauhobbyruimte bergingen wasplaats en tuin met terras en tuinhuis.

Vanuit de woonkamer hebt u toegang. Van hieruit heb je meteen toegang tot de inpandige garage met plek voor twee wagens. BEL-ETAGE 4 SLPKMR GARAGE TUIN TERRAS - Deurne.

Instapklare originele bel-tagewoning op wandelafstand van het Boekenberg Park bestaande uit. Oprit grote inpandige garage inkom leefkeuken gezellige living bergkast toilet en mooie westgelegen tuin. Weet wanneer er een nieuw pand wordt gevonden dat bij uw zoekopdracht past.

Wij zoeken voor u. Gerenoveerde bel-etagewoning met 3 slaapkamers tuin garage. Ziet u uzelf wonen in een volledig en hoogwaardig gerenoveerde bel-etagewoning met 3 slaapkamers tuin garage en een polyvalente ruimte.

Tom Geenen Vastgoed - Deurne Bel-tage - Verrassende rijwoning met 4 slaapkamers garage en tuin. Bel-tage voor 257000 Hooftvunderlei 4 2100 Deurne. Maak jouw alert aan.

Mortselsesteenweg 161 2100 Deurne. Ontvang een e-mail telkens wanneer een pand aan uw criteria voldoet. Boterlaarbaan 323 2100 Deurne T.

Bij het betreden van de inkomhal vinden we een praktische vestiaire en berging terug. Gelegen in n van de meest begeerde wijken van Deurne bevindt zich deze volledig in beton opgetrokken bel-tagewoning met op het gelijkvloers een ruime inkomhal met apart toilet oprit garage hobbyruimte of slaapkamer wasplaats en een west gelegen tuin. Deze eigendom is ook geschikt als investering.

Op het gelijkvloers van deze bel-tage bevindt zich een garage met smeerput en een mezanine als bergruimte achter de garage is er 1 slaapkamer aanwezig met keuken en badkamer. Deel van het project Residentie Bisthoven. De toegang tot de inpandige garage bevindt zicht ook in deze inkomhal.

Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer. Bel-etage te koop - deurne 2100 - Immoweb.

Woning met 2 slks mooie tuin en 2 garages. Deze woning heeft een mobiscore van 9410. Te renoveren bel-tagewoning in de gegeerde wijk Langbaanvelden met 3 slks garage en tuin.

Te koop in DEURNE. Huis DEURNE 2100 2100 Deurne Antwerpen Provincie Antwerpen. Alle buurtgemeenten en.

Gerenoveerde Bel-Etage met 3 slaapkamers en tuin. De ligging is erg centraal alle basisfaciliteiten zijn vlot te bereiken zowel te voet als met de fiets. In n van de mooiste straten van Deurne ligt deze traditionele instapklare bel-tagewoning bestaande uit.

Verder is er nog een handige wasplaats met toegang tot de prachtige tuin. Hogerop bevindt zich een ruime woonkamer met gedeeltelijk genstalleerde keuken.


Bel Etage Te Koop Deurne 2100 Immoweb



Huis Te Koop Deurne 2100 Zimmo



Area Partners Deurne Eengezinswoning Gerenoveerde Bel Etage Met 3 Slaapkamers En Tuin



Wellimmo Deurne Bel Etage Ruime Op Te Frissen Bel Etage Woning Met Aangename Tuin Te Koop



Bel Etage Te Koop Deurne 2100 Immoweb



Bel Etage Te Koop Deurne 2100 Immoweb



Arc19 Bel Etage Herbekeken Nieuwbouw Rijwoning In Deurne Polygoon Architectuur De Architect



Bel Etage Te Koop Deurne 2100 Immoweb



Wellimmo Deurne Bel Etage Ruime Op Te Frissen Bel Etage Woning Met Aangename Tuin Te Koop



Arc19 Bel Etage Herbekeken Nieuwbouw Rijwoning In Deurne Polygoon Architectuur De Architect



Popular Posts

Toon Tuin Van Schuttershof In Ichtegem

Film Japon Deuxieme Guerre Mondial Champion Athletisme

Zelf Een Hondentoilet Maken In De Tuin

Terug Beter Lezen Zonder Bril

Galet De Cire Japonais

Mooie Bril Kale Mannen

Waterdichte Stopcontacten Voor Tuin

Minecraft Maison Style Japonais

Le Japon Est à Nos Portes