Appartement Met Tuin Te Huur Leuven

Knus appartement op 1ste verdieping. Ontdek het volledige immo-aanbod aan appartementen te huur - Leuven meer info over je toekomstige buurt transport scholen winkels.


Te Huur Huis Tuin 2 Slaapkamers Leuven Trovit


Immovlanbe 19 dagen.

Appartement met tuin te huur leuven. Hoge plafonds en veel licht. Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire een ruime berging met aansluiting voor. Verbindingslaan 62 bus 101.

Ruime studio te huur gelegen Vaartstraat 35. Groot lichtrijk 2- slaapkamer appartement gelegen in het hartje van Leuven met ondergrondse autostaanplaats. Het appartement gelegen op de 3de verdieping omvat een lichtrijke woonkamer met open keuken koelkast vitro keramische kookplaat en combi-oven.

Te huur leuven kapucijnenvoer Te huur appartement 2 badkamers leuven Te huur huis tuin 2 slaapkamers leuven Te huur gent design Te huur huis 2 slaapkamers zaventem. Zoek je een appartement flat of studio te huur in Leuven 3000. Prachtig appartement autostaanplaats te huur.

Volledig gemeubeld nieuwbouwappartement aan het Sluispark. Appartement te huur Leuven. Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod.

Deze appartementen zijn rustig gelegen langs de Arnould Nobelstraat en het binnengebied van 7even Tuinen ideaal gelegen op vier minuutjes te voet van Leuven station en 8 minuten van hartje Leuven. Omvattende een hal living keuken terras badkamer 2 slaapkamers wc berging kelder en gemeenschappelijke tuin onmiddellijk vrij cv. Zoek je een appartement flat of studio te huur in Leuven deelgemeenten.

Mooi gerenoveerd hoekappartement met tuin in Heverlee. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers met toegang tot het terras. Appartement te huur Leuven Sluisstraat 16 002.

Appartement met tuin te Leuven Heverlee. Aanbod te huur Woningen en appartementen in de regio Leuven Tienen en Bertem Regio Regio Leuven Regio Tienen Regio Leuven - Tienen Regio Leuven - Brussel Belgische kust. Met terras ondergrondse autostaanplaats en private kelder alsook gemeenschappel.

Graag presenteren wij u dit volledig instapklare appartement gelegen aan het nieuwe sluispark. De appartementen worden niet-gemeubeld TE HUUR aangeboden. TUIN eigen sanitair en eigen keuken.

Studio Blijde Inkomststraat Nr. Gelegen op 2 min van E40 en Heverlee centrum en trein en bus 10 min van Leuven Centrum. Appartement met 1 slaapkamer.

Met woonkamer badkamer met douche en. Te huur appartementen en kantoren vlakbij Leuven station. Leuk 2-slaapkamer appartement nabij Gasthuisberg en IMEC.

1 kamers 42 m. Te huur in Leuven Vaartstraat 159 appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1 107m. Modern 1-slpk appartement op unieke en rustige locatie locatie in het centrum van Leuven.

This spacious and bright apartment is located at. Prijs Type Gemeente Recent. 3 kamers 140 m.

Appartement te huur LEUVEN. Immo3000 heeft een gloednieuw appartement te huur in het bruisende centrum van groene gemeente Linden. 530 euro per maand.

Levendige rustig gelegen site in centrum Leuven omgeven door zeven tuinen. Mazout voorschot gemene kosten eigen water- en cv verbruik. De badkamer werd voorzien van lavabo en bad met douchefunctionaliteiten.

Te huur appartement 2 slaapkamers leuven Te huur stad leuven. Appartement te huur in Leuven 1 slpk. Beschikt over een eigen 30 m.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers allen voorzien van rolluiken. 125000 13 apr. Midden in het bruisend centrum van leuven en meer bepaald in de gezellige en exclusieve winkelwandelstraat de mechelsestraat met z.

Dit nslaapkamerappartement mt staanplaats is gelegen op de Enmeilaan in Kessel-Lo op fietsafstand van Leuven-centrum aan het Provin. STUDIO Nr002 III met EIGEN PRIVE TUIN 30 m2. Vooraan het appartement bevindt zich een royaal terras.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een ruime inkomhal met veel ingebouwde kasten. Instapklaar modern triplex appartement van 140m. Appartement te huur in Leuven 3 slpks.

Verder bestaat het appartement uit een ruime slaapkamer een nachthal met. Het hoekappartement beschikt met zijn 88m2 over 2 slaapkamers een ruim terras 14m2 n een grot. Dit appartement bestaat uit een inkomhal leefruimte met aangrenzend de keuken.

Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Studio gelegen op de gelijkvloers achteraan het gebouw. Inpandige en buitenstaanplaats evenals.


107 Appartementen Te Huur Leuven Nu Op Immovlan



Te Huur Duplex Tuin Leuven Trovit



Appartement Te Huur Leuven 3000 Immoweb



Appartement Met 3 Slaapkamers Te Huur In Leuven Deelgemeenten Zimmo



W3rsvs3qgytepm



Appartement Met Tuin Te Leuven Heverlee Te Huur Living Stone



Appartement Te Huur In Leuven 695 Jt9p5 Living Stone Bvba Zimmo



Appartement Met 3 Slaapkamers Te Huur In Leuven 3000 Zimmo



107 Appartementen Te Huur Leuven Nu Op Immovlan



Appartement Met Tuin Te Leuven Heverlee Te Huur Living Stone



Popular Posts

Toon Tuin Van Schuttershof In Ichtegem

Film Japon Deuxieme Guerre Mondial Champion Athletisme

Zelf Een Hondentoilet Maken In De Tuin

Terug Beter Lezen Zonder Bril

Galet De Cire Japonais

Mooie Bril Kale Mannen

Waterdichte Stopcontacten Voor Tuin

Minecraft Maison Style Japonais

Le Japon Est à Nos Portes